top of page
Search
  • Writer's pictureMaas Wieberdink

Laat je inspireren door Cementoresina

Doorlopend oppervlak met hoge weerstand tegen dekvloeren, wanden, trappen, douches en wastafels.
Cementoresina van KdH is een doorlopende vloer. Bestaande uit een 3-laags oppervlak met een totale diepte van slechts 3.5mm, en met een prachtige met de hand aangebrachte decoratieve textuur die verkrijgbaar is in de 10 Warm Collection-kleuren.


Cementoresina is een met de hand aangebracht product dat onderscheidende natuurlijke markeringen en onregelmatigheden in het oppervlak vertoont, waardoor het uniek is van elk ander product in zijn soort. De afgewerkte oppervlakken bieden een diepe textuur met zeer esthetische kwaliteiten, rimpelingen, marmering en trillingen


Het is geschikt voor binnen oppervlakken. Denk hierbij aan vloeren, trappen, spa’s, sauna’s, stoombaden en doucheruimtes. Verder is het perfect voor zowel huishoudelijk als commercieel in gebieden met veel voetverkeer dankzij de superieure weerstand tegen schokken.


Cementoresina heeft een textuur van hoge esthetische kwaliteit die wordt gekenmerkt door rimpelingen, chromatische marmering en materiële trillingen als gevolg van de onvolkomenheden van vakmanschap. Het is een oppervlak van grote diepte en met verrassende lichtbrekingseffecten die de stijl en het ontwerp van de kamers herdefiniëren en een suggestieve en elegante sfeer creëren. De Cementoresina-afwerking is warm, zacht en voelt zijdezacht aan.


Cementoresina is verkrijgbaar in de 10 kleuren van de Warm-collectie: een exclusief en verfijnd onderzoek in de onmiskenbare stijl van Piero Lissoni, art director van het project. Een elegant chromatisch pad dat van wit naar zwart leidt door de rijkdom van neutrale en natuurlijke tinten, waarbij elke kleur zijn eigen sterke identiteit heeft die nog meer wordt versterkt wanneer hij samenwoont met de anderen.
24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page