top of page

Kerakoll Design House

Jong, fris en eigentijds huis

Kerakoll Design House is hét nieuwe intiatief van Kerakoll, The Greenbuilding Company. Een geïnteregreerd interieurproject waar innovatieve materialen -cement, hars, handgemaakte hout, microcoating, verf en glazen- zijn samengevoegd in één kleurenpallet. Een compleet nieuwe stijl van materialen, texturen en kleuren. Vloeren en coatings, muren, armaturen, meubilair accessoires, verlichting en verwarming armaturen worden één naadloos oppervlak.


Materialen

Het interieurproject van Kerakoll Design House bestaat uit tien innovatieve materialen: van cement en hars voor naadloze vloeren en coatings tot decoratieve verfsoorten. Alle materialen zijn te realiseren in het warme en uitnodigende 10-kleuren ‘Warm Collection’ palet.

Hieronder een impressie van de verschillende materialen

_edited_edited_edited.jpg
Kerakoll Design House: Over ons

Kleuren

De sfeer van de 'Warm Collection' is elegant, gaat van wit over naar zwart en is rijk aan neutrale en natuurlijke tonen. De identiteit van elke kleur wordt vergroot door de aanwezigheid van de andere kleuren. De kleuren hebben tactiele en texturele aspecten: van oppervlakken zo glas als zijde tot onregelmatige met een natuurlijke korrel. Tenslotte is het een prachtig gezicht: strakke en warme oppervlaktes verfijnd met handgemaakte oneffenheden om lichtbrekende effecten te creëren die zorgen voor een elegante en zuivere atmosfeer.

Kerakoll Design House: Tekst
Schermafbeelding 2020-04-09 om 09.20.43.
Kerakoll Design House: Afbeelding
Kerakoll Design House: Pro Gallery
bottom of page